Mascot Arbeidsklær

HX Norge AS

Innovative løsninger til energi- og industrisektoren

OM MASCOT

 

MASCOT er en dansk virksomhet med skandinavisk mentalitet og eksport til det meste av verden. Ansatte kommer på jobb i Danmark, Vietnam, Tyskland og 12 andre land med samme oppdrag: Å utvikle, produsere, markedsføre og selge verdens beste arbeidsklær og vernefottøy.

 

Ambisjonene er store, og derfor er høy kvalitet helt avgjørende. Vi jakter på beste praksiser i alt vårt arbeid. Derfor bærer selskapskulturen preg av et energisk engasjement og en løsningsorientert fleksibilitet som kommer kundene til gode. En avgjørende del av strategien er nemlig testing og kontroll av metoder, produkter og leverandører. Derfor har vi varemerket oss selv for å være TESTED TO WORK i løpet av de siste årene – et iørefallende slagord og en viktig arbeidsstrategi.

 

Den kompromissløse holdningen til kvalitet henger sammen med den strategiske beslutningen om å IKKE produsere og levere de billigste arbeidsklærne, men derimot de beste. Og arbeidsklær er mer enn bare selve produktet. Kundestøtte, effektiv logistikk og høy leveringssikkerhet er også avgjørende for våre kunder. Det er det som gjør MASCOTs profil annerledes. En del av vårt produkt er også å gjøre det enkelt å finne og kjøpe de riktige produktene.

 

Copyright © All Rights Reserved